Om Emma

Min blogg Emma i skrubben handlar mestadels om det intressanta fenomenet missnöjespartier, hur det påverkar samhället samt hur jag tror att den vanlige svensken tänker. Har jag inget att skriva om ämnet kan inläggen komma att handla om vad som helst som jag tycker är intressant. Jag representerar ingen organisation, jag har ingen akademisk utbildning inom statsvetenskap och jag är inte heller aktiv i något politisk parti så inläggen kommer att vara på min egen amatörmässiga nivå som den medelsvensson jag är. Eftersom bloggen kommer att handla en hel del om det svenska missnöjespartiet Sverigedemokraterna vill jag här upplysa om att det partiet visst vore ett tänkbart alternativ om det inte vore för dess rasistiska bakgrund, för hårt drivna invandringspolitik samt att det än så länge är just ett missnöjesparti. Andra traditionella riksdagspartier har också haft lik i garderoben historiskt sett också men anses nu vara rumsrena. Jag tar även upp det intressanta fenomenet nyttiga idioter. Människor som, i godhetens namn, tror att de motverkar Sverigedemokraterna men vars insatser bara får en motsatt effekt.

Jag var inledningsvis tveksam till att ha en egen blogg. Uppdrag Gransknings reportage om näthat avskräckte mig men nu ska jag minsann prova och inte förminska mig själv i någon slags offerroll. Namnet Emma i skrubben kommer av att jag en gång i tiden hade en stationär dator som stod i en skrubb, den enda platsen i min lägenhet där den fick plats.

Sedan mars 2014 är Malte Skogsnäs skribent på min blogg. I första hand handlar det om äldre inlägg från hans egna blogg som har flyttats hit. Det kan även bli nya inlägg framöver men han låter hälsa att han just nu inte är så värst sugen på det.

topiantelopes

Snälla, tänk på detta! När du eventuellt kommenterar på min blogg, tänk på att du ska kunna säga det du skriver till mig även om vi skulle stå öga mot öga. Kan du inte stå för det du skulle kunna säga till mig IRL så undvik att skriva det till mig på nätet.

Uppdatering 2015-06-28: Jag var som aktivast på bloggen mellan februari och november 2013. Sedan jag blev ensamstående mamma till en alldeles underbar liten kille har jag inte haft lika mycket tid med skrivandet längre utan nu publicerar bara jag bilder på rasistiska och hatiska uttalanden från andra än sverigedemokrater.

Annonser
5 kommentarer

5 thoughts on “Om Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s