Om Emma

Min blogg Emma i skrubben handlar om olika mer eller mindre intressanta samhällsfenomen. Ett exempel är kategorin Svenska extremister som handlar om de olika extrema krafter som finns i Sverige och som bärs upp av en del offentliga personer men som inte alltid når ut till landet via traditionella media. Vad menar jag då med att vara extremist? Jo, att man är så styrd av sin politiska ideologi att man är mer eller mindre verklighetsfrånvänd. Jag tar även upp det intressanta fenomenet nyttiga idioter. Människor som, i godhetens namn, tror att de motverkar SD men vars insatser bara får en motsatt effekt.

Jag var inledningsvis tveksam till att ha en egen blogg. Uppdrag Gransknings reportage om näthat avskräckte mig men nu ska jag minsann prova och inte förminska mig själv i någon slags offerroll. Namnet Emma i skrubben kommer av att jag en gång i tiden hade en stationär dator som stod i en skrubb, den enda platsen i min lägenhet där den fick plats.

Har jag inget att skriva om ämnet kan inläggen komma att handla om vad som helst som jag tycker är intressant. Jag representerar ingen organisation, jag har ingen akademisk utbildning inom statsvetenskap och jag är inte heller aktiv i något politisk parti så inläggen kommer att vara på min egen amatörmässiga nivå som den medelsvensson jag är.

Bloggen var så gott som inaktiv i några år på grund av att jag efter en separation hade blivit ensamstående förälder på heltid. Under den tiden publicerade jag nästan bara bilder på rasistiska och hatiska uttalanden från andra än sverigedemokrater. Numera är jag ensamstående förälder bara på halvtid och kan därför lägga lite tid på bloggen igen.

Mars 2014 blev Malte Skogsnäs skribent på min blogg för att hålla liv i bloggen när jag blev ganska inaktiv. I första hand handlade det om äldre inlägg från hans egna blogg som flyttades hit. Det Malte skriver om ska man ta med en nypa salt. Han är inte klok på en fläck.

topiantelopes

Snälla, tänk på detta! När du eventuellt kommenterar på min blogg, tänk på att du ska kunna säga det du skriver till mig även om vi skulle stå öga mot öga. Kan du inte stå för det du skulle kunna säga till mig IRL så undvik att skriva det till mig på nätet.

5 kommentarer

5 tankar om “Om Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.