Genusanalys av Norden.

I min populärvetenskapliga serie genusanalyser har nu turen kommit till Norden. På Nationella sekretariatet för genusforskning parapsykologi kan man läsa att genusforskare analyserar 1980-talets ubåtskris. En gästforskare vid Samtidshistoriska institutet, har bjudit in ett flertal forskare för att analysera ubåtskrisen.

”Jag är nyfiken på andra vinklar.”

Jag hjälper gärna till, även om min forskningsspecialitet är inom manusvetenskapen. Moder Ryssland är en kvinna precis som Moder Svea. Ubåtskränkningen med U137 i Karlskrona skärgård skedde alltså inte mot vita kränkta män utan var i stället en lesbisk älskog med dildo. Den enda krackelerad maskulinitet som går att finna är från homofobiska män, som inte är mycket till män. Själva penetrationen med dildon U137 skedde långt ner på kroppen, troligtvis vid fötterna. Kinky eller bara kittligt förspel mellan tårna?

nordenOm man fortsätter och analyserar de nordiska vattnen ser man direkt att Östersjön och Bottniska Viken är en ful man med puckelrygg som står på knä. Finska viken är mannens erigerade penis, Rigabukten dess pung, som han sedan tusentals år våldtar Moder Ryssland med. De svenska vikingar som for i österled, men sedan även de svenska krigsarméer, som vällt in över Ryssland är denna vattenmans säd. Ett barn har fötts ur denna eviga våldtäkt, Gammölsvänskbi, som numera är adopterad av mormor Ukraina.

”För Ryssland är Ukraina dess moder och födelseort på jorden…”

Annonser

4 thoughts on “Genusanalys av Norden.

 1. OK.
  En person som “är nyfiken på andra vinklar” samlar människor som tycker likadant i en stängd “ubåtsliknande” miljö, och analyserar ubåtskränkningar ur ett smalt ensidigt perspektiv, där man bekräftar varandras personliga vanföreställningar?
  Varför får jag en känsla av att alla “vinklar” utom en var uteslutna från början?

  Fråga 1: Tycker någon att detta är bra forskning (värd skattepengarna)?
  Fråga 2: När kommer den interna kritiken från genusvetenskapen?

 2. Tack för att du hittade patriarkatet i Östersjön åt oss! Vi behöver helt klart mer forskning inom genusgeografi. Hur skapas destruktiv maskulinitet av att rita Östersjökartor?

  • Vattenpatriarkatet härskar över hela planeten. 71 % av jordytan är täckt av vatten. Kräv 50/50-fördelning nu! Översvämningar från floder och stora vattenvågor från haven är inget annat än våldtäkter på Moder Jord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s