Lika uselt!

Lurtz_2Under, men även fortsatt efter, söndagens avsnitt av Kalla Fakta känner jag mig riktigt förbannad igen (se bild). Programmet avslöjade att en del av landets kommuner försöker kringgå Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade genom att anlita privata konsulter. Allt för att försöka tjäna pengar. Har vi i Sverige antagit den här lagen så gäller den också, utan juridiska krumbukter.

Den som vill misstolka mig nu får väl göra det men det skiter jag i. Det här sveket mot funktionshindrade är lika uselt som Sverigedemokraternas inställning till invandrare. LIKA USELT! På tv såg jag hur kommun efter kommun listades men jag har inte tiden att ta reda på vilka partier det är som styr i dessa kommuner. Jag skulle dock inte bli förvånad om en majoritet är moderatstyrda.

Annonser

9 thoughts on “Lika uselt!

  1. Pingback: Det riktigt luktar jämställdhet! | WTF?

  2. Illa. Trodde Sverige var bättre än här i England.

    (Här räknas inte längre intyg från läkare etc. Allt går via en poängmodell: kan du gå 200 meter? Kan du prata med person du inte känner i fem minuter? Slutsatsen blir ofta ”fullt arbetsför, inget mer bidrag, gå och sök jobb.”

    Naturligtvis via ett privat företag som får lika mycket betalt av staten oavsett hut många mål de ”förlorar” när de överklagas. Ibland är det nära hälften av målen. Av de så orkar överklaga, givetvis.)

    Politiker har ansvaret. Därefter folket om de fortsätter tro på upprepade lögner. När är nästa val? 2015?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s