Gratisreklam för Jimmie Åkesson

Expressen kan nu avslöja att kissen som Sverigedemokraternas partiledare tittar så ömt på i själva verket är inklippt i bilden i efterhand.

Expressen berättade för några dagar sen om en fejkad katt på Åkessons bok. Artikeln är totalt ointressant eftersom det handlar om en bild på katt som har klistrats in på framsidan av Jimmie Åkessons bok, något som kallas för att photoshoppa. Såna här torftiga nyheter brukar man nästan annars bara se under somrarnas nyhetstorka då landet nästan står stilla och journalister kan skriva om ingenting bara för att fylla ut sidorna i tidningarna. Det kommande citatet visar bara på fånighetsnivån från Expressen.

Expressen har låtit experterna på Expressens bildredaktion närgranska bilden och kan nu slå fast utan minsta tvekan att katten är photoshoppad in i bilden i efterhand.

Trodde Expressen att Expressen hade ett scoop, eller vad? Det blir värre.

Bildmontaget är faktiskt bara snäppet bättre än nattklubbsägaren Mille Markovics berömda ”sexbild” på kungen och några nakna kvinnor, som Expressen avslöjade som en grov photoshop-förfalskning för snart två år sedan.

Mille Markovics sexbildsbluff är på en helt annan nivå eftersom den handlade om något slags försök till utpressning medan bilden på katten och Jimmie Åkesson handlar om ett simpelt bokomslag. Det var för övrigt användaren Stig-Britt på Flashback som avslöjade att sexbilden var terjad, inte Expressen.

stig-britt

Innan jag läste den här artikeln hade jag inte en aning om att Jimmie Åkesson hade skrivit någon bok. Det här placerar jag utan att tveka under kategorin Nyttiga idioter. Jag är fullt medveten om att mitt inlägg automatiskt också blir gratisreklam för hans bok men jag har bara ett fåtal läsare till skillnad mot Expressen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s