Politik med nypor

Att sverigedemokrater gör bort sig i parti och minut är ingen nyhet. Det är bara att surfa in på Inte rasist, men… för att få sig en orientering över den intellektuella nivån på några av partiets företrädare. I somras kunde man exempelvis läsa om att det inte krävs någon fysisk insats från en ryttare att rida på en häst i tävlingssammanhang.

Kolla 29 sekunder in i videoklippet här ovan. Jag har även gjort en bild av vad som med största sannolikhet ser ut som att den socialdemokratiska kommunpolitikern Ingvor Bergman nyper, och inte bara tar tag i armen för att styra undan, den sverigedemokratiska diton Hanna Wigh hårt i armen. Kolla speciellt på Ingvor Bergmans tumme! Detta är mumma för Sverigedemokraterna som kan spela på sin stigmatiserade offerroll som de ofta gör.

nyp

Jag tycker egentligen att det är onödigt med en polisanmälan men samtidigt att Ingvor Bergman måste ta konsekvensen av sitt handlande, som hon också försöker vifta bort som en oförskämd anklagelse. En polisutredning kanske är bäst ändå. Jag kan köpa att Hanna Wigh inte reagerade vid själva händelsen eftersom den måste ha kommit överraskande. Hon ler visserligen direkt efteråt men det kan bero på den lilla chock som hon säkert fick. Sverigedemokrater är ju trots allt människor de också.

Du får ta och ställa dig i den alltmer ökande kön av nyttiga idioter, Ingvor Bergman! Sverigedemokreterna kommer inte att försvinna från den svenska politiken genom att man agerar på det sätt som du gjorde. Skäms!

En tanke på “Politik med nypor

  1. Ping: Vad trodde du, Ingvor Bergman? | Emma i skrubben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.