Vår kung är en vit kränkt man?

Lurtz_2Nu är jag riktigt jävla förbannad. När jag blir arg ser jag ut som på bilden till höger, sägs det i alla fall.

Misandrin i media börjar alltmer bli ett samhällsproblem. Den här gången har det tydligen brunnit totalt för Karin Magnusson som i artikeln Kungen påminner mest om en kränkt vit man hånar vår svenske kung Carl XVI Gustaf Bernadotte.

Det är en sak att diskutera monarkins vara eller inte vara men att göra personangrepp på vår statschef, som har ärvt sin tjänst, är ta mig fan att gå för långt:

 ”De här pinsamma utbrotten räddas självfallet av ­drottningen, som vid sidan av sin paranoide och ­snarstuckne man framstår som ett tålmodigt och ­socialt geni.” 

Nej, Karin Magnusson. Det är du som bara är pinsam eftersom du tydligen bara ser världen genom postmodernismens manshatiska genusglasögon. Nyckelordet är i citatet är ”självfallet”. Doktoranden i litteraturvetenskap, Johannes Björk, ger sin synhatfenomenet Vita kränkta män:

”Motståndet mot näthat blir själv till näthat.”

Annonser

6 thoughts on “Vår kung är en vit kränkt man?

  1. Karin Magnusson kör ett vågat spel. Men nu verkar det ju helt kokt . Att fått kungen på kroken i en av hans sämre humörstillstånd, verkar vara nog för feministdrottningarna att yla sina slagord vitt och brett.

    Inte för att jag är en anhängare av kungahuset. men det verkar inte bättre, än att detta är Magnussanskan , som backstabbar för att sälja tidningar…helt enkelt.

  2. Karin Magnusson har 70 % av folket emot sig (de som är för vårt styrelseskick).
    H*n pissar i motvind s.a.s…

  3. Hur skulle det se ut om varje gång en manlig journalist snyftar av sig i en spalt och kommer dragandes med djupröda analyser om maktförhållanden – När han mötte sin kvinnliga överordnade chef, som hade en mindre bra dag ?

    Inte så kul … Inte så kul … iAftonkränkt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s