Kontroversiell?

Bloggaren Ninni skickade ett mail till Erik Helmersson angående hans ledarartikel i går om Pär Ström. Erik Helmersson svarade och svaret finns nu publicerat på Ninnis blogg. Erik Helmersson anser att Pär Ströms och andra jämställdisters åsikter är kontroversiella. Kontroversiell betyder bl.a. ”som potentiellt strider mot politiska, samhälliga, religiösa eller kulturella normer”. Betyder detta att feminismen och 50/50-mentaliteten är normen i samhället? Jag undrar då bara var alla normkritiska finns nu då? Eller är dessa jämställdister de som är de verkligt normkritiska i dagens samhälle?

2 thoughts on “Kontroversiell?

  1. Normerna har satts av 68-orna i och med deras maktövertagande, och de har vant sig att medborgarna dansar efter deras musik.

    Revolutionärerna avskyr kontrarevolutionärerna, dvs i det här fallet alla som kritiserar feminismen. ‘Kontrarevolutionär verksamhet’ är alltid kontroversiell för 68-orna och deras arvtagare. Men MSM, maktmegafonen, krymper…

  2. Det är nog norm bland journalister med jämställdhetsinriktning att kvinnor som grupp är förtryckta av män som grupp. I det ljuset framstår jämställdister som kontroversiella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s