Sagan om Härskarglasögonen.

Jag tänkte skriva tre böcker med namnen Sagan om Genusglasögonen, Sagan om de två Ideologierna och Sagan om Jämställdhetens återkomst, men tiden för det kommer nog aldrig att finnas. Handlingen var i alla fall tänkt att kretsa kring kampen mellan gott och ont med ett par magiska Genusglasögon i centrum, tillverkade av Mörkrets Optikhen för att härska över de andra genusglasögonen som hen hade skänkt till intet ont anande personer.

Genusglasögonen ger stor makt, men är onda och utnyttjar sin ägares krafter för sitt eget mål – att införa ett radikalfeministiskt genussamhälle. Genusglasögonen hittas av en liberal humanist och berättelsen handlar sedan om hur genusglasögonen förs tillbaka till Jämställdhetsberget – vulkanen där Genusglasögonen en gång tillverkades och den enda platsen där de kan förstöras.

Mörkrets Optikhen försöker ta tillbaka Genusglasögonen med hjälp av sina glasögonvålnader. En del av de goda vill använda Genusglasögonen som ett vapen i det kommande kriget mot de onda men Genusglasögonens vilja är så stark och så ondskefull att det  skulle bara leda till att de goda skulle hamna mellan ondskans skalmar.

Genusglasögonens Brödra- och Systraskap beger sig ut för att representera alla de fria människorna i världen. På vägen måste de passera hinder som ondskefulla radikalfeminister och genusvetare lägger ut på vägen. Det största hotet mot sällskapet är dock Henmonstret som vill henifiera alla kvinnor och män för att sedan själv ta Genusglasögonen. Med hjälp av samarbete och respekt för varandras olikheter övervinner sällskapet alla faror och lyckas till slut kasta ner Genusglasögonen i Jämställdhetsbergets vulkan.

I det samtida könskriget som utspelar sig mellan radikalfeminister och liberala humanister får de sistnämnda hjälp från de klassiska feministerna. En av de kvinnliga liberala humanisterna ställs mot en av fiendens mäktigaste och manliga genusvetare, som på ett övermätet sätt säger att ”ingen hen kan skada mig”. Den kvinnliga liberala humanisten utbrister då ”hen kan du vara själv, gubbkärring” vilket får den manliga genusvetaren att förtvina i ett totalförvirrat tillstånd.

När Genusglasögonen har förstörts rasar alla genusvetenskapliga institutioner samman och så levde alla lyckliga i alla sina dagar.

Annonser

7 thoughts on “Sagan om Härskarglasögonen.

 1. ”Sagan om Härskarglasögonen” mycket underhållande även januari 2013.

  Mindre roligt var när Kawa Zolfagary tillsammans med kvinnlig reporter i TV4 tog ställning mot jämställdhetsförfattaren Pär Ströms utgivna bok Mansförbjudet, en bok utgiven ”On Demand” var det kritiska omdömmet, inget att räkna med alltså, en fulbok i mediakretsar.
  Jag frågade en förläggare om detta, vilken höll med, författare som själva låter trycka böcker klassas som icke trovärdiga i de fina salongerna och får således inte tillåtas möta mediapublik ensam, exemplet här, Kawa Zolfagary ges utrymme samtidigt häckla Ström i direktsändning.

  När Kawa Zolfagary senare ger ut sin ”Kränkta vita” i bokform, där Pär Ström tidigare ståtat förlaga som identifierbar korsfäst ikon, kommer nu Kawa undan opponentsituionen i SVTs Kulturnyheterna.

  Med härskarglasögon blir det logiskt:

  Kawa = Finkultur
  Ström = Fulkultur

 2. Pingback: Nationella sekretariatet för parapsykologi. | Emma i skrubben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s